Idag har jag träffat Amanda och assistent Ida - dom var jättegulliga. Jag blir så glad när jag får träffa så många gulliga tjejer och killar. Det är dom som gör så att jag tycker det är så kul att vara på jobbet. 
 


Här är hela gänget i dagens grupp. Amanda, Tove,  Danne,  Inez,  Ilona, Gabriella och min Terapihundskompis Flisa.

Visst är dom söta, han tog sig Ann fen lilla kattungen från det att hon kom hem till familjen på Hermansdal. ❤️❤️
Groenendael,
 
Det är Axas förare Marie på Resursteamet som håller på med detta lilla projekt - det ska bli så spännande att se vad slutresultatet blir.

Idag har Axa varit ute och gått med Amelie och Fredrik och resten av vårt gäng. Det var första gången för Amelie som hundförare, och det klarade hon galant - sen var det Fredriks tur, det gick ju också bra förstås - men han är ju lite mer van hundförare vid det här laget.
Groenendael, Terapihund, Vårdhunden Axa, vårdhund,


Idag fick jag träffa Mikaela, en ny kompis. Hon är rädd för hundar - men inte för mig. Så nu är jag stolt som en tupp att hon vågade promenerar med mig. Puss på Mikaela från mig Axa. 
Groenendael, terapihund, vårdhund,

 

Ett embryo till en Axa. Ett magert skelett. Vi får se hur det växer fram så småningom en Terapihund Axa i ull och hundhår.Hundgruppen på Resursteamet jobbar med detta. Ska bli kul att se hur hon växer fram :)

 
Terapihund, Terapihunden Axa, Vårdhunden Axa, groenendael,
 
Så här skönt har jag det när jag är ledig på helgerna - då kommer om jag har tur några kompisar över och leker i min härliga skog. Här är jag med min kompis Viruz.
Terapihund, Vårdhunden Axa, groenendael, vårdhund,