3 timmar i lördags fick vi ihop nästa 4 kg i regn och rusk. Jättekul tyckte både vi och hundarna, som inte brydde sig om att dom blev dygsura. Även om dom inte ser så glada ut när vi kom tillbaka till bilen

groenendal, kantareller, skogen,

Husse tränar mig på att låta bli att ta godiset som han har i munnen. Först får jag sitta och titta. När jag har tittat en låååååång stund säger han vassegod. :)

I dag har vi haft hundgruppen utan Marie husse fick hoppa in. När Angelika skulle åka hem följde jag med henne och väntade på hennes taxi.Idag har matte och jag varit ute på promenad i storm och regn. Det var faktiskt inte så mysigt, men ut måste vi ju gå iaf. Som vanligt på promenaderna så hoppar jag fortfarande upp på allting som jag lärde mig när jag var liten. Allt för att matte ska kunna fota så vi har lite bilder att lägga in på bloggen.

 
 
Här är jag med min kompis Kelly på klubben häromkvällen, hon är 9 år och hur söt och gullig som helst.
appelsök, vårdhund, ssbk,

Jag har under våren jobbat med min teatergrupp och därtill har vi haft RT-mästerskapen i agility. Jag klarade mig bra men vann gjorde dock Flisa och Elisabeth. Det gällde att få två banor med så lika tid som möjligt då inte alla kan springa fort. Flisa och Elisabeth gjorde två lopp med en tidsskillnad på endast två sekunder. Det blev svårslaget. Men därefter kom alla vi andra ekipage tätt efter varandra.

Nu under hösten så jobbar jag och Flisa tillsammans med måndagsgruppen fram en ny liten föreställning som vi säkert kommer att visa upp när vi tycker vi är redo. Det är lite hemligt än så länge men vi har musik till kan vi avslöja. Vi har däremellan lite avbrott för annan träning. 
Idag har vi varit på Hellasgården och tränat agility. Rosi och jag gjorde en fin runda tillsammans och Eva och Flisa klarade sig också bra.

Efter träningen fick vi springa och leka och bada. Då träffade vi två stiliga borderterrierkillar. De ville gärna vara med och leka lite men husse höll dem i koppel så de inte skulle springa till skogs efter något spännande djur. Efter lek och bad fikade vi i den varma sensommarsolen och jag fick smaka av Evas goda korvsmörgås. Så var det dags att åka hem efter en härlig eftermiddag.

 

Marie

Vårdhunden Axa, aggillity, hellasgården,
Nu när vi kom till jobbet så skulle husse på möte. Det är lite trist så då passar jag på att sova lite skönhetssömn. Sen skall vi åka till Sickla och det är hundgrupp ute på Hellasgården. Det blir spännande, då får jag säkert leta efter mina kompisar i skogen, det gillar jag!

 
 
 
hellasgården, jobbar, vårdhund,

Idag har vi tävlat appellsök. Axa fixade söket vilket var jättekul. Hon hittade båda figgarna, även om matte klantade sig en del. Tyvärr så satte hon sig upp på platsliggningen , och när det var en sekund kvar så kom hon gående mot sin matte. Hmmm. Men men vi var iaf med och det var kul. Så nu är det bara på det igen.

Lite stolt kan man väl få vara iaf om man fått en pokal. :)

 
 
 
appelsök, vårdhund, ssbk,

Idag har vi varit i skogen ute på Skärmarö och plockat kantareller. Det var jag Axa, Jenny Gerd och matte Mona.
Vi gick i nästan 2 timmar och fick ihop en hel kasse nästan, både med trattkantareller och gula kantareller.


Kolla på alla våra trattkantareller.


Och här ser ni alla gula kantareller.


Här är Gerd och Jenny. Dom är nu specialister på att hitta kantareller :).


 
 
 
kantareller, trattkantareller, gula kantareller, höstkantareller, vårdhund,