Det här fina kortet tog Sakari Joenväärä på Axa när vi var på utställningen på Ivö.

I går morse var vi ute på tomten och lekte Axa och jag. Jag kastade bollen till henne som hon tycker är så kul. Rätt som det var så kom det ett rådjur infarande på tomten och började jaga Axa. Dom sprang runt runt, Axa först och pep och rådjuret efter. Efter 5 varv så hoppade rådjuret över till grannens tomt igen hon har nog små kid där inne. Så nu är Axa väldigt försiktig när hon går ut på tomten. Står helst på trappan och tittar stackars lilla gumman. Men kanske hon har lärt sig nåt?
Vi har ju så roligt, tänk att alla hundarna tycker det är så kul. Titta själva så får ni se.

Vi har haft härliga dagar nere i Skåne. Visserligen var vädret inget vidare, kallt regn och sol om vartannat. Men vi hade det trevligt som vanligt. Trevlig sällskap med Marie och alla andra vi träffade där nere.Här är Carro som visade Axa med bravur. Hon blev 4:a bästa tik i den öppna klassen.Idag på morgonen gick vi en promenad med alla hundarna i den fantastiska bokskogen, åhh vad härlig det är!Cilaz och jag passar på att ta oss ett litet fotbad.Lite historia kan man läsa om i skogen också, så mysigt!Här är vi alla nu redo att hoppa in i bilarna och fara hem till Stockholm. Tack Marie för god mat och som vanligt väldigt trevlig sällskap. Hoppas vi kan göra om det igen nästa år.


Så här fin var Marie när hon ledde cirkusen. Vi hade så kul med barnen. Dom "lärde" mig att sitta, ligga, snurra och en massa andra konster.Sen kom matte och hämtade upp mig och vi åkte till vår agillity kurs. Dom trodde jag var trött, men se där hade dom fel. Jag var snabbare än vanligt och tyckte nog att det var kul att få springa lite efter dagens slit. Nu sover jag ute på altanen så gott så gott.

Här är lite smakprov på vad jag gjorde igår:TunnelHoppHoppHögt hinder :)


Så här fint kan jag sitta och titta på grabbarna när dom leker. Vi hade jättekul allihopa. Vi sprang och sprang.Här är vi allihopa tillsammans från vänster så är det:

Axa, Cilaz, Viruz och Pascha.