Idag har jag och matte varit på vår sökkurs. Det är ju jätte kul och jag hittar numera alltid figuranterna. Kallt var det burr - 10 grader men jag har ju fått ett jättefint täcke så jag fryser inte. När vi kom hem så fick matte för sig att hon skulle baka hundkex med lever. Mmmm vad goda dom blev tyckte både jag och Oxi.

Här kommer receptet om ni vill försöka att göra egna, det var jättelätt sa matte.Hembakade hundkex med lever

5 dl filmjölk
5 dl vetemjöl eller annat mjöl
0,5 dl olja
1 paket leverpastej som mixas eller rives.

Blanda alla indtredienserna till en smet. Bred ut den på en plåt. Sätt ugnen på 200 grader. Grädda tills den har blivit lite hård och fått färg. Ta ut den och bryt eller klipp i sär till lagoma bitar. Sätt in i ungen igen på 100 grader och låt stå tills dom torkat och blivit ännu hårdare.

Mums
Idag är det fredag och då träffar vi jag syrran Amiga och vi går promenad i skogen, eller rättare sagt vi springer promenad. Oxi tycker också att det är kul. Hon försöker hinna ifatt oss men det går inte så bra, så då står hon
och väntar på att vi ska komma till henne istället. Då blir hon glad och biter oss lite i pälsen och sen springer vi vidare.
Hon är ju så gullig Oxi.

Ikväll har matte och jag varit ute på Ågesta och kört igång träningen igen. Nu är det ju snart vår och då måste matte se till att anmäla oss till lite tävlingar. Så det är dags att sätta igång. Det var rätt kallt ute i kväll så vi slapp platsliggningen. Men annars gick det väldigt bra sa matte. När vi kom hem så var husse hemma och då passade jag på att busa lite med honom, det är ju så kul.


   


Så här kan man se ut efter en dags jobb. Idag har vi varit på Sabbatsbergs äldreboende igen, dom är ju så gulliga allihopa där. Men som sagt trött blir man.

Natti Natti

I dag har jag fått hälsa på Rolf och han är snäll han gav mig godis utan att jag behövde göra något, det blir värre när Marie kommer då måste jag nog jobba för godisbitarnaFörst gick vi en promenad i skogen, med Nicki och Annika. Det var ju så härligt för det har kommit massa snö.
Vi sprang och sprang, och jag blir lite irriterad ibland för Nicki är så snabb så jag hinner inte med när hon sätter fart. Då springer jag efter så fort jag kan och låter som en liten bebis :)Här sitter jag och väntar på min tur, det är inte så kul alltid för jag tycker ju att det är så kul, så jag vill söka reda på folk hela tiden. Men snart blev det min tur.Om jag sitter riktigt fint - blir det min tur fortare då?


Sussis hund Honey har fått fem valpar i kväll. 1 hane och 4 tikar. Och tänk att jag och matte var där och fick heja på.
Hon var jätteduktig och pluppade ut valparna en efter en. Hon var lugn och låg stilla hela tiden och tog hand om valp efter valp. Grattis Sussie och Honey till den utökade familjen.


Så här ser det ut på vår speciella plats som vi har gått till nästan varje söndag i femton år. Idag var det Matte, jag Axa, Annika och Nikki. Vi går ner till sjön här, där vi sitter och fikar och äter nåt gott till.Vi får sitta en bit bort ifrån fikat, jag har aldrig förstått varför?Det här är Nikki min kompis, henne har jag lärt nästan allt jag kan, alltså vad gäller bus :)Här sitter Nikkis matte Annika och myser i solen.

I dag har jag varit och jobbat igen. Vi har jobbat med att packa skruvar i påsar kanske inte låter så kul, men med en liten puss eller två så går det som en dans. På bilden är det Johanna Angelika och Lina som jobbar.Här kommer en liten bildserie där jag lämnar och hämtar bollen åt mina kompisar.Här är jag redo att sätta igång.Här har jag hämtat bollen ur hinken och skall gå och lämna den till en av mina kompisar.Och här får Rosie bollen. Uppdraget slutfört.

Tack för idag, slut för idag.

I går kom matte hem från Kina. Tänk vad glada vi blev Oxie och jag. Så i morse så stoppade hon in oss i bilen och vi åkte ut till Ågesta. Vi hade så mysigt. Vispande och busade i snön. Mysigt att äntligen vi också fått snö. 😊

Tänk vad mysigt vi haft på nyårsafton. Jag har varit med husse matte och Oxi på Bredsjö herrgård i Värmland. I natt stod vi ute och tittade på fyrverkerier och papperslampor som svävade mot skyn. Nu på morgonen har vi busat i snön - tänk att det äntligen snöar. Härligt!

Gott Nytt År alla kompisar