Så här glad blir jag när Jessica busar med mig, visst är hon gullig.

Vi har varit och träffat Nikki och Flisa i helgen. Det har ju varit så kul. Vi har sprungit och busat, letat och sökt i skogen. Här nere ser ni lite bilder som matte tagit från vår helg.Så här får vi sitta och vänta när matte och Anki fikar.NikkiOch här är jag och Flisa när vi sitter på en sten i skogen

Idag på jobbet med Stefan.H med smeknamnet Dennis som är på Resursteamet. Vi busar och pussas lite.

Stefan har också en egen hemsida www.dennisinthereality.nuSå här kan de se ut då - hmm jag undrar vad dom håller på med? Kul ser det ut i alla fall.


Idag har matte och jag varit ute och gått i mycket rask takt. Matte behöver öva upp sin fot och då behöver vi öka temot på våra promenader. Det går bra när jag har tolklinan och matte har ett bälte på sig, då går det undan som bara den. Solen sken och det var ju hur mysigt som helst ute, så vi njöt ordenligt. När vi kom hem var matte genomsvettig, hmm hon behöver nog öva mer på kondisen - men det fixar jag :)Sen fick jag också sova en stund, mysig bland kuddar och filtar.

I dag var jag ute och promenerade med min nya kompis Hannes, han är jättegullig. Det är tjejerna också faktiskt. Puss från Axa

Matte och husse vill sova. Det vill jag också. Men om dom inte bäddar i tid så får dom skylla sig själva.

I dag jobbar jag med en ny kompis han heter Fickret, vi jobbar med att kuvertera. Vi tycker att det är så där kul, men i eftermiddag blir det hundgruppen med Marie Birgit och Bettan då blir det nog lite roligare.Matte och jag har varit på långpromenad på eftermiddagen. Vi gick till Kärrtorp och hälsa på Lillmatte Jessica. Hon blev så glad när vi kom. Matte fick kaffe och jag fick vila en liten stund innan vi gick tillbaka igen. I parken så hoppade jag upp på bänken och titta på rådjuren som stod en bit bort.


Så här ser vi ut efter att ha sprungit runt och busat i snön en timme. Nästan helt översnöade är vi. Men roligt har vi.Oxi var ju också med så klart, hon pulsade på i snöstormen riktigt duktigt.Och så här ser jag ut när jag kom tillbaka in i bilen, ser nästan ut som jag sitter i fängelse. Men det gör jag ju inte bara i min bur i bilen.

I dag har jag varit med husse på jobbet och hjälp honom med att göra reseräkningar. Det är kanske inte jättekul. Men som vårdhund måste man kunna allt.