Tack alla kompisar på Resursteamet som har gjort mitt år superkul. Tack också Marie för den tid du lägger ner på mig och självklart alla andra jag känner. Vi ses snart och då är det 2013. Puss från Axa.


Idag var Axa med och lussade på Sabbatsbergsbyn. Hon blev glad över att få träffa alla där igen. Hon var noga med att hälsa på sina kompisar i gruppen och gå fint bredvid rullstolar. Det var ett tag sedan tyckte Axa och verkade gilla att få vara där igen. Hon träffade en ny herre som blev så glad över hundarna. Han hade själv haft hund i sitt liv tidigare. Han höll Axa i tassen och beundrade hennes krans och väska.
Axa bar fin lussekrans och klövjeväskor med julchoklad i som hon delade ut till alla som kom och lyssnade. Hon ville gärna smaka själv också men fick nöja sig med sitt hundgodis som husse tagit med.
Hon blev glad över att träffa Kasper igen och han bar sin fina röda mantel dagen till ära. En fin avslutning på terminen på Sabbatsbergsbyns äldreboende där annars Axas kompis Flisa har fått praktisera under hösten så hon kan bli lika duktig som Axa.
Hej från Marie

Här tränar Axa och Marie inför den stora föreställningen som dom ska spela upp innan jul.