I helgen har vi varit på Mårtensby fårgård och fått grunderna i vallning. Det har varit helt fantastiskt. Att se hundarna vara så försiktiga men ändå förstå precis hur man gör. Tack alla som var med och gjorde helgen.
Axa fick även göra ett anslagsprov för vallning som hon klarade galant.

I dag har matte varit tråkig, hon har städat hela fm. Husse har varit på tippen och slängt massa skräp. Som tur var kom han hem och busade lite med mig, och vips då satte jag mig på hans rygg. Då blev det plötligt fart på matte som slet fram kameran. Hon är lite konstig ibland min matte. So long.

Vi brukar cykla en runda på skogskyrkogården. När vi cyklat hela rundan dä så brukar vi stanna och tanka lite vatten. Idag mär vi kom fram till tankstället så var karet tomt. Jag fick sitta och vänta helt enkelt till karet var fullt och jag kunde dricka då tungan åkte lite längre in. :). Sen gick resten hur bra som helst. Trevlig helg önskar den blivande vårdhunden Axa

Det var jättespännande och roligt. Matte är jättenöjd och vi fick ihop 138 poäng. Man ska ha 160 poäng för att bli uppflyttade. Så nästa gång blir det bättre hoppas vi. Men som sagt kul hade vi.

Tack säger Vi till SSBK och tävlings ledningen, Kenta, Sven och Kristin.

Ibland är det mysigt att bara ligga och vila lite. Visst ser det mysigt ut? Känns bra nu när helgen snart är slut, och jobbet väntat i morgon. Natti nattiIdag har vi varit ute och gått Sörmlandsleden etapp nr 4. Den gick från Tyresta by till Rudans Gård. Etappen var 8,5 km. Vi hade jättemysigt Anna mattes kompis hade med sig min kompis Tin-Tin. En stor pudel som är 5 år. Vi lekte och busade så att det stod härliga till. På fotot här har vi en liten mat paus. Matte åt äggmackor och jag fick några köttbullar efter att ha gjort lite konster. Jag måste ju alltid göra nåt för att få nå? Hmm det fattar jag inte riktigt.Så här kan det se ut när matte sätter kameran rakt i nosen på mig :)

Nu blir det vila resten av dagen så att jag orkar jobba i morgon.

So long till nästa gång!

 
Hunden gör det lättare för barnet att prata och känna sig trygg under samtalet, säger Kurt Kotrschal, professor vid zoologiska institutet. 

Läs hela artikeln i expressenVi har haft en helmysig förmiddag, matte och jag. Vi har cyklat 5 km i det härliga vädret.
 Vi cyklade inne på Skogskyrkogården och det är ju så vacket. Vi stannade en stund och
tränade lite fot, ligg och stå. Det gick ganska bra. Men det behöver tränas mer......Sen när vi kom hem så fick jag följa med till hundaffärenoch prova runt lite i byttorna. Dom är ju så gulliga där så det är kul att följa med.

So long till nästa gång!