Så här mysigt hoppas vi att det blir i morgon när det är midsommarafton. Jag vill tacka alla mina härliga arbetstagare för den gångna terminen, det har verkligen varit en rolig och lärorik termin. Birgit, Marie och Elisabeth har ju lärt mig nästan allt jag kan inom vårdhundsyrket. Så en stor kram till er alla.Eftersom det regnar så dant i dag så passar jag på att vila upp mig lite inför morgondagen.

Kram på er alla från
Axa


Här är jag och Carros katt Fluffan, hon är en jättegullig katt som jag blev tvungen att titta väldigt när på.

Så här gulliga är valparna, på bilden är Blå och Silver. Vill ni läsa mer om valparna eller kanske tom vill köpa en så gå in på Callencos hemsida för mer info.Axa var jätteduktig, hon hade uppvisning i agility, hundbowling samt städning. Hon samarbetade med både skoleleverna och våra vuxna deltagare. Axa och skolpojkarna fick ha uppvisning för de vuxna och visa olika grenar. De avslutade med att de som ville fick kasta prick med föremål som Axa delat ut. Föremålen skulle i en hink som en av pojkarna höll. När man missade fick Axa bära tillbaka föremålet till respektive person och så fick man göra ett nytt försök att pricka hinken. Pojkarna var väldigt engagerade tillsammans med Axa i att se till att föremålen kom till den som kastat det.

En rolig och fin sommarfest med många besökare och ett fantastiskt väder.

Hälsar
MarieIdag har vi haft avslutning med skoleleverna. Axa var jätteduktig. Pojkarna fick bilda lag med sina anhöriga som var med och så Axa. Tre moment ingick i tävlingen, hämta fem föremål , springa genom långa tunneln samt fylla och tömma godisbrickan. Allt på så kort tid som möjligt. Båda lagen jobbade jättefint med Axa och hejade på henne och det skilde bara sekunder i totaltiden när tävlingen var klar.

Därefter fick pojkarna visa lite vad de tränat med Axa, att hon är lydig och kan utföra de moment pojkarna ber henne om. Föräldrana verkade stolta och pojkarna var säkert också stolta att få visa vad de och Axa kunde göra tillsammans. 

En fin avslutning på ett roligt samarbete med skolbarnen denna termin.

MarieIdag har vi varit på utflykt jag husse och Ove. Vi åkte till Biskopsudden och fikade. Det fanns väldigt mycket att titta på där, speciellt alla änder. Dom hade jag väldigt gärna velat simma tillsammans med, men husse sa att jag inte fick det. Han är sträng han min husse.Ja fick nöja mig med att titta på dom när dom simmande runt och retades lite med mig :)

Caroline Appelfeldt har tagit dessa fina bilder. Ni kan läsa mer om henne och hennes hundar här.
Så behöver ni anlita en bra hundfotograf så tveka inte att ringa Carro.


å

Idag har det varit en rolig dag igen. Jag fick följa med Jenny och Christer ut i deras nya båt. Det var lite konstigt i början, det både lät och skumpade. Men efter ett tag så hade jag vant mig. Sen kom vi fram till Lådna där Nikki bor. Oj vad roligt det var att träffa henne, Anki och alla andra som jag känner.

Efter ett tag så gick vi ner till båten igen, jag tänkte att jag skulle dricka lite vatten i den stora skålen, eller vad det nu är. Så jag började dricka och plums så drittlade jag i. Jenny kom och tog mig i nackskinnet så att jag kom upp på bryggan igen. Ops så det kan gå, men nu har jag nog lärt mig att inte gå så nära. Så här fin blev ja iaf efter doppet.


So long tills nästa gång!


Vi har varit på Ivö i SKåne på hundutställning. Det har varit jättekul och många kompisar att busa med.

Jag fick exellent och CK och kom trea i min klass.


Här är Marie och jag, ni ser väl hur mycket jag tycker om henne, jag kan ju inte slita mig med blicken.


Så här snygg är jag när jag visar mig från min bästa sida, det är nog Maries förtjänst att jag var så stilig :)

Här är vi alla inne i uppfödargruppen, där vi blev BIS


Så här löd min kritik som jag fick av domaren:

"2 years old. Complete scissors. Long head, well chiseled. Flat skull, flat muzzle, long slight stop. Good volume of muzzle. Good pigmentation. Tight lips. Dark almond expressive eyes. Sparkling eyes. Exc small high set ears. Very expressive head. Long well arched neck. Level topline. Slight sloping croup. Good lay of shoulders. Well angulated fore and aft. Good depth of chest. Exc bone. Slightly flat feet. Good coat and undercoat. Close going, good coming. Balanced sidegate."


Tack alla kompisar för att ni tog hand om mig och min halta matte. Speciellt tack till Carin och Carro som skjutsade oss, bar våra saker, och tog hand om mig.


Kram på er!