Idag har vi varit på Sabbatsbergs äldreboende och jobbat, det var ju jättekul för det var länge sen.
Men jag kom minsann ihåg vad jag skulle göra även om jag hade lite väl mycket störning av både Matte och min nya kompis Flisa.Här gäller det att ligga still och vänta in nya kommandon.


Men det är ju lite svårt att ligga och vänta när matte och Flisa ser ut att ha så skoj där borta.Oj nu är det min tur igen, jobba på bara!


Sitta och vänta är också att jobba säger Marie :)Här är jag om ni inte känner igen mig, min kompis på Sabbatsberg har satt på mig en tröja, det är bl a sånt man får stå ut med som vårdhund. Det är ju också för att mina kompisar ska få träna sina händer.Som vårdhund måste man kunna stå stilla mellan varven också, hmmm jobbigt!Min kompis Flisa ser ni i bakgrunden, hon blev lite trött nu så jag sitter och vaktar henne lite när hon sover.Lite bus blir det ju också nu när vi jobbat så bra.Visst är hon väl bra söt min nya kompis Flisa, jag gillar henne skarpt.Titta vad hon kan redan den lilla skruttan. Hon är ju faktiskt bara 9 veckor och jag är så stolt!Här är vi alla tre, som jobbat idag!
Det här är Marie och Flisad det är min nya vårdhundskompis, vi ska jobba tillsammans på Resursteamet. Hon är en Isländsk Fårhund, och är vallhund som jag. Vi busade och hade jättekul, hon verkade nästan aldrig bli trött.Vist är hon jättesöt?Man blir faktiskt lite trött när man sprungit och busat ett långt tag.Tänk att hon vågade kampa lite med mig och min lilla gris, hon är modig hon Flisa.


Här kan ni titta på en liten film när vi busar med varandra.

Dom var så busiga och kaxiga. Den ena var lite mer framåt än den andra. Men vi hade kul och sprang runt och jagade varandra. Dom var så gulliga.


Nu tror jag att jag snart blir anfallen :)


Om man får säga vad man tycker, så är det väl inte hur kul som helst!Det värsta är ju att man sitter liksom fast, eller rättare sagt matte är så sträng
så när hon säger stanna så är det nog bäst att göra det. Även om det är under
protest! För det syns väl inte att jag är lite halvgrinig :)

Ja ja nu är det klart i alla fall :)

Tjing till nästa gång. Hoppas jag har nåt roligare att berätta då.


Viruz, Axa, Chilaz och Pacha

Carro var här och hälsade på med Viruz, Pacha och lilla Cilaz. Han är ju jättegullig. När jag sprungit och lekt med dom stora en stund så var jag lagom lugn och kunde leka lite med Cilaz också.Vi hade så kul och lekte in min tunnel, Cilaz tog sats och sprang rakt igenom, men ibland så stod jag ivägen. Då ramlade han omkull på sidan inne i tunneln och sen upp igen som en liten raket och rakt ut :)


Här på bilden är Chilaz med Pappa Viruz och Morfar Pascha.Och här är jag också på en bild alldeles ensam!


Tänk vad mysigt vi har det nu när altanen är klar. Husse och jag myser ikapp.
Jag har även fått en ny bädd som jag ligger och myser på, visar den nästa gång.


Här är jag med min husse Anders.Idag har vi varit ute i Ågesta för första gången sen matte bröt benet. Det var så härligt att springa där på ängarna. Roligt var det också att busa med min syster Amiga, det var ju jätte länge sen vi träffades. Oxi var också med och försökte hålla ordning på oss mellan varven när hon hann i fatt oss. Sen satte vi oss i skuggan en stund och vilade, det var ju så skönt.

Vi åkte ut i Måndags med Waxholmsbåten, det var en mysig tur. Det var väldigt mycket att titta på så jag var helt fokuserad på allt som hände på båten. Efter en stund så orkade jag inte titta längre så då svimmade jag på golvet.När vi kom fram så kom Anki och min kompis Nikki och mötte oss, gissa om vi blev glada av att se varandra. Det var ju så kul att busa och springa med henne igen. Jag tror att jag minns hur kul vi hade förra året.Sen när vi busat av oss så var det mysigt att bara gå promenader med bad och skoj dagen lång.
Gissa om vi var trötta på kvällarna.