Visst är hon jättesöt, hoppas att hon kommer att tycka om mig när jag hälsar på henne ikväll. Hon har flyttat hem till Stockholm igen från Avesta. Det är bra då kan vi busa mycket. Puss på dig


Matte ska ju alltid kasta bollen så att man måste jobba för att hitta den. Men kul är det ju när man äntligen hittar bollen.Äntligen har jag hittat bollen, nu gäller det att se till så att ingen tar den (matte) brukar säga åt mig att släppa den, och då måste jag göra det .........

Den här filmen har gjorts av Socialstyrelsen i Uppsala. Väldigt informativ och berättar väldigt väl om allt det Axa gör om dagarna också.


Hund På Recept-Uppsala Kommun


 

Här är Birgit Axa och Elisabeth och Marie försåss :)Jag hade så mysigt idag, när husse och jag var och hälsade på Caroline.Jag hade ju aldrig träffat henne förut, så hon var ju tvungen att ge mig lite godis.Jag lät mig naturligtvis ta emot flera godisar, även om jag tyckte om henne redan från början :) Det är inte alltid lätt att vara vårdhund.Hon var så gullig Caroline, så jag hoppas att jag får åka och hälsa på henne flera gånger.
Mysig promenad med Annika och Nikki. Vi busade och busade hela vägen lång. Det är ju så roligt att leka med Nikki. Matte och Anki dom bara pratar och pratar, men det gör ju inte så mycket när vi har varandra att leka med :)

Nu är jag igång igen på jobbet efter julledighet. Jag har varit på Ekehöjdens äldreboende idag och jag var ivrig på att få komma in och träffa mina kompisar där.
 

Vi tränade olika konster, hade minnesträning med bollar i olika färger. Memorera bollarnas färger genom att upprepa dem högt och associera till olika frukter med samma färg. Så fick dom blunda en i taget och jag pekade på vilka av bollarna som skulle tas bort. Så fick man titta och försöka komma på vilka bollar som saknades. Damerna var riktigt duktiga på detta.

Så stoppades det godis i mitt pussel, flitiga fingrar som lyfter, drar och skjuter på klossar som jag sedan snabbt i min tur krafsar bort för att komma åt godisbitarna.Bollkastning hann vi också med. Jag tar bollen när någon tappar den och ger den till någon annan så vi kan fortsätta att bolla. 

Jag jobbar mycket med Elisabeth som förare. Vi börjar bli ett riktigt sammansvetsat team. Marie får vara vår assistent och coach. Tänk vad kul det kommer att bli när jag är vårdhund på riktigt.Jag tycker inte att det är jättekul, men man får finna sig i det mesta har jag märkt. Jag tycker att det är lite mysigt, men det vill jag inte erkänna. Ibland försöker jag protestera lite, men det har jag inget för. attans också :) Nu är jag i alla fall väldigt snygg om mina tassar. Så nu är det bäst att jag går och vilar lite. Godnatt!


Så här fin kan jag vara i mitt täckte, det är skönt att ha efter det att vi tränat sök i spöregn. Men det gick superbra även idag. Jag tycker att det är såååå kul. Efter det så kom Nikki och Annika och vi gick prommis i skogen. Vi busade och sprang i en hel timme. Mysigt. Så nu är jag trött och sover i soffan, som jag har lärt mig att det är riktigt mysigt ställe att sova på :)Jag har fått ett guldkoppel av Elisabet. Hon tycker att jag ska ha ett extra fint
koppel när jag går bort till mina kompisar. Oj vad dom kommer att bli avundsjuka.
Tack snälla Elisabeth kram på dig hälsar Axa. Vi ses på fredag då ska vi åka till Eskilstuna och besöka en vårdhundskola.Idag har vi varit ute på Ågesta och haft 2011 års första sökträning. Jag tycker verkligen att det är kul. Matte trodde att jag kanske skulle ha glömt hur man gör, men inte då. Jag kom ihåg alltihopa, så tji fick matte.
4 ggr sprang jag ut i skogen och hittade dom figuranterna som var gömda. Hittade rulle och sprang tillbaka till matte för att visa henne vart i skogen dom fanns. Nu är jag lite trött och sover, men snart ska jag åka med lillmatte ut till hästen.