Idag dag har jag varit ute på prommis med mina kompisar ute i Huddinge. Det var så kul, vi sprang och sprang. Det var jag vårdhunden Axa, Inja, Cleo, Soya som är min mamma, Pascha, Zinja och lilla Grazia. Våra mattar Mona, Carin och Lizzen var också med. Nu är jag slut som och ligger och sover i soffan, vilket matte tyckte var så där kul eftersom jag är så smutsig. Men vad gör man inte när ingen ser?Blir tvungen att sätta in kortet som Carin tog också, dom är ju så fina och alla sitter
still samtidigt - det är inte dåligt.


 
 
 
 


Tänk att man kan vara så snygg när man är 12 år. Vilken fin farmor jag har. Stor puss från ditt barnbarn Axa.


Tänk vad Carin min uppfödare är snäll som skickar ett sånt fint julkort till vår familj.
Undrar just vem den snygga hunden på bilden föreställer. Måste nog ta reda på det.

GOD JUL ALLA KOMPISAR ÖNSKAR AXA MED FAMILJ


Idag var Marie sjuk så det blev ingen träning med Birgit, vilket var tråkigt. Men som vårdhund måste man ställa om snabbt. Så husse och jag fick träna med Angelika istället. Hon var jättegullig och jag hade jättekul. Tack för det och stor kram till Angelika.

Axa


Så här mysigt kan man ha mellan varven. Det är faktiskt jobbigt att vara på utställning. Det gick bra för mig idag, jag blev 2:a bästa tik med CK och Reserv Cacib. Så jag tror att alla var nöjda med min insats. Nu är vi hemma igen och jag är jättetrött. Så natti natti. 

Judge: Marion ten Cate, NL

Exc 1, CQ, BB-2, res-CACIB
"Nice, overall buildt bitch of excellent breed type. Lovely, long, well chiselled head, very expressive. Beautiful, triangular ears, high set. Elegant outline. Excellent angulations in front. Square in body. Good substance. Slighty stronger angulated behind. Moves with drive and stride, a bit loose in front.