Igår fick jag cykla med matte till Skarpnäcks koloniområde där mattes kompis Lotta har en liten kolonick. Det var 10 damer i lagom ålder och 2 hundar. Anna hade med sig sin fina pudel som var rätt intresserad av mig kan jag skryta med. Men jag hittade Sonja som jag gillade, så hon fick några pussar nu och då.

So long!

img_5755 (MMS)

Regnbågen är så vacker, häftigt att få se den lite då och då.Idag fick jag ett mail från Rudolf i Tyskland. Han hade vänligheten att skicka ett jättefin kort på min farmor.
Hon heter Echinoidea Aurinko, hon är 12 år och 3 månader. Det kan man väl inte tro. Jag tycker att vi är väldigt lika, speciellt blicken. Vad tycker ni?

Voff från
Axa


Jag min syster Amiga och Oxi, hade mysigt i går när vi åkte till Ågesta och fick springa runt i det mysiga gräset. Tom Oxi som snart är 13 år skuttade runt och tyckte livet var toppen.

Efter att vi hade sprungit runt i ca 1 timme så var vi så trötta och törstiga att vi åkte hem. Men mysigt var det :)

So long!
I helgen har jag varit med Carin min uppfödare på två utställningar. I lördags var vi i Eskilstuna och då blev jag Bäst i Rasen, kan tala om att jag var rätt mallig :)

Exc 1, CQ, BB-1, CACIB, BOB
"Feminin. Välskuret huvud. Utmärkta ögon och öron. Utmärkt hals. Goda proportioner. Utmärkt bröstparti. Mycket goda vinklar. Bra ben och tassar. Mycket goda rörelser".

Sen idag så var vi i Norrköping och då blev jag Bästa tik.

Exc 1, CQ, BB-1, CACIB, Swedish Winner 2011, BOS
"She is very nice type. She is balanced in front and rear. Nice square body. Good outline. Sound coming and going. Carries a nice topline both in standing and moving."

Tack Carin på kennel A-te-Ell för en trevlig och rolig helg. Kram från AxaNär man ska bli vårdhund så går man på utställningar också. Jag var med Carin i Knivsta på SBU utställningen. Det var kul att träffa en massa kompisar.

Så här löd bedömningen som jag fick.

"2,5 years old. Complete scissors bite. Medium sized. Long head. Longer stop. Paralell planes. Dark Eyes. External ears, too rounded. Longer in body. Good bones. Medium angulation in front, better behind. Excellent sidegate. Crossing over front feet. Happy tail with elevated tip, whic is rather low set. Excellent presentation."

exc 3, open class, CQ
Det är jobbigt att vara barnvakt när man är vårdhund. Här kan ni se vad jag har jobbat med idag.Så här kul kan man ha när man leker med sina kompisar. I bakgrunden till höger spriner
lilla Flisa och vill vara med :)Roligt är det att bara springa och springaÄven Flisa fick en egen lekkompis i Carins lilla Domino.Det är bra skönt att vila ut lite i mattes famn när man är lite trött.Tänk vad han är söt Cilaz, det är ju föresten hans matte Carro också. Henne har jag känt i hela mitt liv, så det är ju jättekul när hon kommer och hälsar på. Cilaz är hennes egen uppfödning och han är kvar hemma hos henne.Vi är ju släkt Cilaz och jag så det är ju klart han är söt (får man säga så?)


Blir kul att följa hans upptåg framöver.
Pus på er!