Matte o Husse och jag har varit i småland i helgen för att fiska kräftor
och plocka kantareller. Det var jättemysiga skogar som jag och Ida kunde springa i.Så här mysigt var det i skogen, jag hade verkligen jättemysigt.Det här är min kompis Ida, hon är 11 år och jättesnäll mot mig.


Så här såg det ut efter att vi hade varit ute i skogen och plockat kantarellerna, matte och dom andra hittade jättemånga.


Idag har det varit hundgrupp, med Elisabeth, Birgit, Marie, John, Jerry. Mysigt som vanligt. Innan hundgruppen så var jag med Ludde, Kim och Linda och handlade lunch. Ja inte till mig då!

Den 4:e oktober ska jag ha mitt första kurstillfälle med min handledare och Marie. Mer info om det kommer senare. Voff
Idag har hela gänget på Resursteamet varit på Kick off. Mysig dag med mycket aktiviteter. Här får ni se lite bilder på hur mysigt vi har när vi träffas allihopa.Här är Annika, det är hon som gör så att vi alla kan vara tillsammans.
Hon har skaffat en liten hund som jag kan busa med, den var jättegullig.Här är jag Marie och min kompis John.

Här är Eva och jag, undrar just vad Marie hittar på?Här hittade vi en liten gullig kompis, med sin nästan lika gulliga husse:)Här är jag med min Marie, det är ju hon och jag som jobbar så bra ihop.Och här är hela glad gänget!

Tack för en jätterolig och mysig dag hälsar Axa till alla sina kompisar.Här är jag med mitt tjänstetecken, det är jag ju så stolt över!


Idag har det varit en jobbig dag. Först var jag på jobbet, sen var det dags att åka till Sabbatsberg och hälsa på alla gulliga tanter och farbröder. Det var jag Marie, Birgit och Jack min hundkompis.

På em när jag kom hem var det dags att åka till brukshundsklubben och börja kursen i brukslydnad. Där ska jag lära mig många nya saker, det kommer att bli hur kul som helst. Vi var 8 st hundar, och jag har blivit så duktig på att uppföra mig. Nästa gång vi har kurs blir på lördag, och då blir det en heldag. Jag längar redan.Hon är ju så gullig, lättlärd liten rackare. Fler lektioner nästa vecka.


Här kör Jessica en lektion med fyra hundar, hon är duktig hon.Idag har vi varit i Ågestaskogarna med Annika och Nicki. Det var jättemysigt, vi sprang lekte och busade.
Matte och Annika försökte leta svamp men det gick inte så bra för dom. Hittade några stycken, men det räckte nog inte ens till mackan :)I morse var vi ute på en liten skogspromenad i Ågesta. Det är så härligt på morgonen när daggen ligger i gräset och solen skiner. Man kan springa och springa hur mycket som helst. Oxi tycker också att det är mysigt, men hon springer inte lika fort som jag - undrar varför.Tänk att dagen D äntligen hade kommit. Axa skulle göra Lämplighetstestet för Vårdhundsutbildningen tillsammans med Marie. Och tänk dom KLARADE DET! Grattis Carin, Axa, Marie, Birgit, Elisabet, Anders och alla andra som är inblandade i Axas framfart. I tre timmar så har hon testats, med olika saker, allt från ljud till att ligga stilla.
Som sagt grattis och stora kramar från Axas matte Mona. Snart hoppas vi ju på att hon blir en riktig vårdhund, som får
titeln "Vårdhund".


Visst är jag söt?
Här är Axa i knät på lillmatte Jessica när hon kom hem från sin stora dag.
Hipp hipp hurra för henne denna dag....PussUnderbar cykeltur idag på Skogskyrkogården. Idag hände det mycket, först kom en stor schäfer med sin husse, tänk han fick springa efter en fotboll inne på kyrkogråden. Det får aldrig jag, tänk vad det är orättvist. Sen kom två mellanstora hundar som skällde ut mig efter noter, men jag vände mig till matte och undrade om jag kunde få en godis. Tänk jag tror att jag börjar på att bli större och fatta vad matte menar. Jag fick jätemycket beröm.Så här snygg kan man faktiskt bli om man ser en ekorre, wow vad den såg rolig ut där den hoppade fram på vägen, för att sen försvinna upp i ett träd.Matte och jag har varit ute på en liten cykeltur, nu på kvällen. Det är så mysigt att cykla med matte. Matte säger att jag är så duktig, nu när jag springer bredvid cykeln. Vi träffade en kille som stod och spelade hockey med en tennisboll. Matte bad honom skjuta bollen nära mig när vi cyklade förbi, och då skulle jag låta bli att ta den. Och tänk jag lyckades!