Och det är jag också. När jag kom hem från jobbet idag så hade matte köpt en present till mig. En pipande leksak en sån som jag älskar. Jag lekte med den en stund men sen så somnade jag på min nya kompis.


Visst är det en fin bild på mig och Carin, hon är min uppfödare och har Kennel A-Te-Ell, visst är hon söt?


Det har varit så mysigt med lite semester från jobbet, matte och husse. När vi kom fram så var vi så hungriga så vi fick mat nästan direkt. Tur att vi kan samsas jag, Grazia och Zion. Zion skall kanske bli min man :) Vi får väl se om han friar så småningom.

Jag var på utsälltningen i Lilleström i går.

Jag kom 3:a bästa tik med reserv cacib.

Så här löd kritiken:

"1,5 år, trevlig ung dam. Härligt huvud och uttryck. Tillräcklig kropp och vinklar. En aning kort kors. Önskar stabilare rörelser och något bättre pälskondition. Bra mentalitet." 
utställningen var NKK i Lilleström (Nordisk Vinnare) och domaren heter Marit Sunde.

Det var nog ganska bra för det var mer än 15 tikar som var med och tävlade.Här är jag, Annika och min kompis faraohunden. Det är mysigt att bo på hotel, för då får man ligga i sängen.Stackars Zion, han ser ledsen ut. Undrar varför han inte också ligger här i sägen med oss? Kanse törs han inte? Eller så tycker han att vi kan få ligga där själva :)


Idag har jag träffat Emma och lilla Saga igen. Hon är ju så gullig. Dom var på jobbet när jag kom tillbaka från att ha varit och hälsat på mina gulliga pensionärer. Det är så kul och dom tycker att det är mysigt när jag kommer och hälsar på. Vi leker, kastar bollar, busar i tunneln och har massa annat skoj.
Här kan ni se vad jag tycker om det där med sök!Visst är jag snygg! Tänk att jag fått ett alldeles eget tjänstetecken.

Idag har vi varit på Riddargården igen. Träffat alla gulliga pensionärerna jag, Marie och Birgit.


Så här ser vi ut Birgit och jag när vi är ett team. Vi har båda två våra tjänstetecken på oss. Fast Birgit har ett mycket större än jag. Ja ja när jag blir stor så kanske jag får ett större!Jag blir väldigt törstig av att jobba, det är ju så många man skall hålla reda på. Jag har hämtat och lämnat bollen till alla som vill vara med. Har lämnat nycklar också, så att alla kan komma in till sig.Visserligen blev bilderna lite suddiga, men ni ser väl alla att hon är väldigt gullig. En liten Fransk Bulldog lillta Zaga, som bara är 11 veckor. Visst är hon gullig?Det här är min kompis Thomas, han är en hejare på att gå, det är knappt att jag hinner med. Ibland blir jag tvungen att vila lite, men sen är det bara att fortsätta. Han är duktig han min kompis Thomas. Puss från Axa


Idag har Oxi och jag varit med Micke och hämtat hans nya snygga kängor. Sen var han så glad så han ville följa med på prommis till Ågesta för att testa om dom var sköna. Det var så härligt idag, vi sprang spran och sprang. Eller vi och vi, jag sprang och busade med Oxi som försökte skaka av sig mig. Men kul hade vi i alla fall.Så här skriver Marie om dagen:

Rosie har varit med och tränat Axa idag. Bland annat har vi tränat på att Axa skall ligga still och bli bprstad vilket hon klarade jättefint. Lillmatte har gjort läxan med Axa så hon har blivit mycket bättre på att låta sig hanteras. Sen har vi tränat på att Axa skall kunna hämta rätt föremål. Boll och nyckel bredvid varandra och axa hämtade rätt efter ett par försök. Vi har också börjat lära henne en tredje sak, en vante som man borstar med. Som avslutning så fick Axa ligga med framdelen i Rosies knä och bakdelen på en stol. Bra att kunna om en person inte kan ha hela Axa i knäet. 

På Ekehöjden skötte hon sig också bra igår. Hälsade fint på alla, bolleken igen, alla hjälptes åt med att fylla i hennes dog brick och tyckte att Axa var duktugt som hittade alla godisar.

Axa har också varit ovanligt pigg denna vecka. En riktigt busig och kul vovve. 

MarieHär hälsar jag på en herre som pratar med med mig fast han annars oftast är tyst, det är väldigt rolig. Här hälsar jag med haken i knäet och tittar djupt in i ögonen på damen jag hälsar på vilket alltid leder till fin kontakt.Här jobbar jag med en dam som tidigare varit hundägare och har takterna kvar. Vi promenerar och damen säger sitt och ligg till mig och jag lyder fint.Här lämnar jag nycklarna till damen så att hon kan komma in till sig :)