BIS 3 Junior - blev min placering idag på utställningen

0kommentarerIdag har vi varit på specialutställning på Welamsund. Det var jättekul och jag träffade massor av kompisar. Carin min uppfödare gick med mig i ringen, för hon är så duktig på det. Matte behöver nog träna lite till för att bli en bra handler :) Ops hoppas att hon inte hörde det där!Så här såg det ut ibland när vi fick vila lite i hagen. Från vänster är det jag, Mamma Soya, Bissie och lilla Gracia som ligger i gräset.Så här löd kritiken:

"Komplett saxbett. Mellanstor ung tik. Bra pälskvalitét men inte i bästa kondition i dag. Långt feminint huvud. Flat panna. Minimum stop. Långt nosparti. Torrt huvud. Utmärkta, mörka, mandelformade ögon. Utmärkt pigment. Flata kinder. Framåtlutande öron, som är för runda i toppen men högt ansatta. Mycket god hals och överlinje. Något sluttande kors. Mediumvinklad bak, för lite fram. Lätt benstomme. Vrider ut armbågarna i rörelse. Trång bak. Glad svans. Trevligt temperament. Utmärkt presenterad. "

Domare: Laura Vassallo, Italien


Jag blev BIS 3 Junior och fick rosetter och t o m en pokal. Jag ska fota den i morgon och visa er alla. Nu är jag väldigt trött och ligger och sover. Hej från mig!


Kommentera

Publiceras ej