Axa utställning Avesta - 3:a bästa tik med CK

0kommentarerI Avesta mötte jag matte som kom från Hedemora, det var ju jättekul. Vi busade ett tag sen var det dax för mig att gå in i ringen. Carin var med mig och det kändes skönt. Domaren var en snäll man som sa att jag hade en glad svans, vad han nu menade med det. Det gick i alla fall ganska bra för mig som sagt, 3:a bästa tik med CK.

Så här löd kritiken:

"Mycket god typ. Komplett saxbett. Feminint huvud. Något fallande skalle mot nosryggen. Behöver mer stop. Bra hals. Stark rygg. Något lång. Bra bröstkorg. Bra vinklar. Mediumkraftig benstomme. Bra pälskvalitét. Bra rörelser. Något lösa armbågar. Glad svans."

Domare: Norman Deschuymere, Belgien.

"


Det är faktiskt ganska intressant och sitta och titta på hur dom andra gör, alltid lär man sig nåt.Nu är jag ganska trött och vill helst sova, men man kan ju inte slappna av ännu, man vet ju aldrig det kan ju hända nåt mer kul. Sen tog matte tog med mig på en liten shoppingrunda, jag fick 5 st nya pipleksaker och en tygbur som jag kan ha när vi är på utställningar. Sen var det dags att åka hem till Stockholm igen. Det var mysigt att ligga i bilen och sova några timmar.

Nu har jag precis varit och hämtat min Oxi, jag blev så glad när jag fick syn på henne så jag kissade på mig........ Tokigt!

Kommentera

Publiceras ej