Idag har jag varit på jobbet igen - kul. På jobbet var också min hundkompis Alice, hon är en Golden och är jättegullig och snäll. Jag, Marie och Alice åkte till hemmet, och busade och lugnade våra jättegulliga pensionärer. Det är mysigt. Dom blir så glada när vi kommer - så då känns det verkligen att man gör nytta.Åh vad kul det har varit idag. Har fått komma till jobbet igen, och träffat mina kompisar Elisabet och Marie. Vi var ute och tränade och hade väldigt kul. Det var länge sen jag jobbade, så ikväll är jag riktigt trött. Men kommer nog att bli piggare och piggare. Har precis löpt klart också, så nu ska jag nog bli den gamla Axa igen.


Hon kan minsann busa lite hon också, även om hon är 11 år.


Dom blir bara sötare och sötare, hur skall jag kunna busa med dom när dom flyttar? Jag får hoppas att min kennelmatte behåller minst 2 st:). I helgen har jag och Oxi varit ute på Ljusterö, med matte och husse. Mysiga promenader i skogen, och lite bad av fötterna. Nu är vi hemma igen och jag är ganska trött, men med lite vila så kommer jag igen om en liten stund. Vi hörs!


Idag fick jag ett mail från min pappa Gerro vom Philippshof där han berättade att han blivit 3:a och fått Excellent i Championklassen på den franska Specialen 2010. Det är tydligen fint värre, det var över 600 hundar där som ställdes ut. Min pappa står 3:a från höger med sin husse Heinz.
!


Matte bestämde sig plötsligt för att jag och Oxi skulle bli badade med schampo idag! Det var väl inte jättekul men man får stå ut ibland, när matte har bestämt sig. Oxi tyckte inte heller att det var så kul men nu är vi i alla fall rena och fina.

Sen när jag hade torkat lite så åkte vi ut och cyklade. Vi åkte förbi och hälsade på min syrra Amiga. Hon är ju så gullig. Min bästa syster helt enkelt. Här får ni se vad söt hon är.
Idag har Nicki varit här när jag jobbade hemma, istället för att ligga hemma i allt skrammel. Dom har haft vattenskada i källaren och dom håller på att jobba där hela dagen. Jag försöker lära Nikki att vi kan dela på bollen. Men hon vill inte släppa så jag blir tvungen att hålla i jag också. Vi kan stå i fem minuter och hålla och bara titta på varandra, det är ganska kul det också. Men sen springer vi runt ett varv och sen tar vi nya tag.Så här stora har dom blivit nu, Chester och hans syskon. Dom är så gulliga och har börjat få vara ute och lulla runt i gräset. Det finns några som är osålda, så om intresse finns hör av er till Carin på kennel A-Te-Ell.


Nikki Axa och Oxi

Idag har vi varit på sensommarens första söndagspromenad. Jag och Nikki med våra mattar gör det varje söndag året runt, om det inte är något annat som kommer i vägen. Idag var det jättevarmt och hemsk mycket mygg. Men vad gör det när man är hund. Matte och Anki tyckte inte att det var så kul, dom viftade och slog med björkruskor så att alla myggen skulle försvinna. Vi går alltid ner till sjön där vi tar en paus med fika. Mysigt!!


Idag har matte och jag varit på kräftskiva i Skarpnäcks koloniområde. Det var en handbollskompis till matte som bor där ute på sommaren. Vi cyklade fram och tillbaka, och det var jättekul, men väldigt varmt. Jag träffade en ny kompis en liten mops som heter Milli, hon är 5 månader så jag blev tvungen att vara lite försiktig. Men hon var så söt och gullig.Idag var vi ute och cyklade igen. Vi cyklade runt skogskyrkogården. Det är så vacker där tycker matte. När vi kom halvvägs så fick vi punktering, det var inte så kul. Så vi fick gå resten av vägen. Det är ju inte lika kul att gå med cykeln som att springa bredvid. På bilden så ser ni lite av min nya sele som matte köpte igår. Den är jättebra att ha på sig när man ska springa eller spåra.

Nikki är en schäfer som är nästan 6 månader. Vi har så roligt när vi busar och leker. Vi gillar bollar bägge två, som ni kan se på bilderna.Här försöker hon få tag på mig, hon vill gärna brotta ner mig.Nu fick hon ner mig, säg inget till Nikki men jag la mig faktiskt själv :)


Nu börjar vi bli riktigt trötta.Visst är hon söt min kompis?
I går var jag och hälsade på mina syskon, dom växer så att det knakar. Nu kan dom skälla, gå på vingliga ben och leka lite med varandra. Dom har också fått upp ögonen och kan både se och höra. Så nu kan jag nog snart leka med dom på riktigt. På bilden sitter jag inne i valplådan, men det var ganska läskigt. Det är mycket roligare att titta från utsidan. Men min kompis Grazia hon är där inne hela tiden. Ni kan se en film här hur det ser ut när hon busar lite med valparna. Du kan läsa mer om valparna på Kennel
A-Te-Ells hemsida.Idag har det varit en aktiv dag, matte tröttnar aldrig på att hitta på roliga saker. Men det gör ju inget, för jag tycker ju att det är såååååå kul. I går träffade jag min syrra Amiga och vi gick prommis i skogen. Oj vad hon har bllivit stor min syrra. Men hon är så söt och snäll. I dag när jag sprang bredvid mattes cykel så bar jag en pinne nästan hela vägen. Matte sa att jag var duktig :)


I går var jag med Jessica ute på Hammarby Gård och skulle se till att hästarna mådde bra. Det är inte lika läskigt längre, jag tycker att det är riktigt kul faktiskt.

Här kan ni titta på en liten film som Jessica filmade när vi var där ute.