Vårdhunden Axa jobbar med lite allt möjligt

0kommentarer

Jag har under våren jobbat med min teatergrupp och därtill har vi haft RT-mästerskapen i agility. Jag klarade mig bra men vann gjorde dock Flisa och Elisabeth. Det gällde att få två banor med så lika tid som möjligt då inte alla kan springa fort. Flisa och Elisabeth gjorde två lopp med en tidsskillnad på endast två sekunder. Det blev svårslaget. Men därefter kom alla vi andra ekipage tätt efter varandra.

Nu under hösten så jobbar jag och Flisa tillsammans med måndagsgruppen fram en ny liten föreställning som vi säkert kommer att visa upp när vi tycker vi är redo. Det är lite hemligt än så länge men vi har musik till kan vi avslöja. Vi har däremellan lite avbrott för annan träning. 
Idag har vi varit på Hellasgården och tränat agility. Rosi och jag gjorde en fin runda tillsammans och Eva och Flisa klarade sig också bra.

Efter träningen fick vi springa och leka och bada. Då träffade vi två stiliga borderterrierkillar. De ville gärna vara med och leka lite men husse höll dem i koppel så de inte skulle springa till skogs efter något spännande djur. Efter lek och bad fikade vi i den varma sensommarsolen och jag fick smaka av Evas goda korvsmörgås. Så var det dags att åka hem efter en härlig eftermiddag.

 

Marie

Vårdhunden Axa, aggillity, hellasgården,

Kommentera

Publiceras ej