Den blivande vårdhunden har haft uppvisning på Alviksstrandsskolan

0kommentarerHej alla kompisar. I går var jag och Marie på Alviksstrandsskolan och träffade läkare och personal  från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi skulle visa vad duktig jag är när jag jobbar med barnen. Som vårdhund måste man kunna jobba även med busiga och gulliga barn. Barnen gjorde en agilitybana som jag skulle springa och hoppa igenom. Sen skulle jag hämta och lämna saker till barnen. Efter det skulle jag lägga tillbaka alla sakerna i korgen. Men jag fattade inte riktigt att alla sakerna skulle ligga kvar. Så ja la tillbaka en sak, och hämtade den andra som jag sprang med till pojken. Och så håll jag på tills han sa till mig att alla sakerna skulle ligga kvar, då fick vi applåder.

Sen skulle jag visa hur jag jobbar med mitt pussel. Barnen lägger godisbitar under och sen ska jag klura ut hur jag får bort dom så att jag kommer åt godiset. Jag fick sitta ner och vänta på att få klartecken. Sen kom pojken på att han skulle hämta nåt, så jag satt där och väntade och väntade. Sen kom han ätligen tillbaka och sa varsegod. Snabbt som en iller jobbade jag och fick tag på alla godisarna i ett huj. Det är faktiskt inte så svårt, och jag har ju gjort det förut så det var en lätt uppgift.

Jag tror att Marie och jag lyckades visa hur kul vi har barnen jag. Så jag hoppas att det finns fler barn som vill busa och jobba med den blivande vårdhunden.

 

 

Kommentera

Publiceras ej