Idag har vi jobbat som vårdhundar jag och min nya kompis Flisa

0kommentarer


Idag har vi varit på Sabbatsbergs äldreboende och jobbat, det var ju jättekul för det var länge sen.
Men jag kom minsann ihåg vad jag skulle göra även om jag hade lite väl mycket störning av både Matte och min nya kompis Flisa.Här gäller det att ligga still och vänta in nya kommandon.


Men det är ju lite svårt att ligga och vänta när matte och Flisa ser ut att ha så skoj där borta.Oj nu är det min tur igen, jobba på bara!


Sitta och vänta är också att jobba säger Marie :)Här är jag om ni inte känner igen mig, min kompis på Sabbatsberg har satt på mig en tröja, det är bl a sånt man får stå ut med som vårdhund. Det är ju också för att mina kompisar ska få träna sina händer.Som vårdhund måste man kunna stå stilla mellan varven också, hmmm jobbigt!Min kompis Flisa ser ni i bakgrunden, hon blev lite trött nu så jag sitter och vaktar henne lite när hon sover.Lite bus blir det ju också nu när vi jobbat så bra.Visst är hon väl bra söt min nya kompis Flisa, jag gillar henne skarpt.Titta vad hon kan redan den lilla skruttan. Hon är ju faktiskt bara 9 veckor och jag är så stolt!Här är vi alla tre, som jobbat idag!


Kommentera

Publiceras ej