Ekhöjdens äldreboende

4kommentarer

Nu är jag igång igen på jobbet efter julledighet. Jag har varit på Ekehöjdens äldreboende idag och jag var ivrig på att få komma in och träffa mina kompisar där.
 

Vi tränade olika konster, hade minnesträning med bollar i olika färger. Memorera bollarnas färger genom att upprepa dem högt och associera till olika frukter med samma färg. Så fick dom blunda en i taget och jag pekade på vilka av bollarna som skulle tas bort. Så fick man titta och försöka komma på vilka bollar som saknades. Damerna var riktigt duktiga på detta.

Så stoppades det godis i mitt pussel, flitiga fingrar som lyfter, drar och skjuter på klossar som jag sedan snabbt i min tur krafsar bort för att komma åt godisbitarna.Bollkastning hann vi också med. Jag tar bollen när någon tappar den och ger den till någon annan så vi kan fortsätta att bolla. 

Jag jobbar mycket med Elisabeth som förare. Vi börjar bli ett riktigt sammansvetsat team. Marie får vara vår assistent och coach. Tänk vad kul det kommer att bli när jag är vårdhund på riktigt.

4 kommentarer

frida

19 Jan 2011 16:55

fin blogg!:)

i i d z. - enblekingechey.

19 Jan 2011 17:49

superfin blogg! :D

händer ikväll? (:KRAM!

frida

19 Jan 2011 18:49

SV: :D allt bra?:D

ea

21 Jan 2011 08:53

Fin blogg, kommer garanterat kika in fler gånger! :)

Kommentera

Publiceras ej