En morgon med rimfrost

1kommentarerJag och Oxi tog oss en liten sväng på Ågesta fälten på morgonen, matte fick faktiskt följa med. Det var så härligt och springa i gräset när det knastrar. Sen skulle jag iväg och jobba. Så vi hann inte springa mer än 45 minuter. Men jag blev nog lite trött ändå.

Liten rapport från jobbet idag

Marie skriver:

Det blir alltid succé när Axa lägger hakan i knäet på någon och tittar i ögonen. Man blir berörd direkt. Hon har också haft skoj med bollen. Det var många gamla idag som var med och de satt runt om i soffor och fotöljer så lämpligt att vi kunde ha kast med boll mellan oss. Då någon tappade bollen var Axa naturligtvis snabbt där. Hon tog bollen och gav den till någon som åter kastade den. En liten egen rolig grej som hon tog sig till med var då en herre lite för länge enligt Axa skulle välja vem han skulle kasta bollen till. Då tog Axa resolut tillbaka bollen från honom och gav den till Elisabeth. Leken måste fortgå tyckte Axa. Allmänt skratt utbröt över hennes tilltag.

I morgon skall Axa träffa en av våra skolelever. En flicka på 14 år tror jag det är. Jag får berätta mer efter mötet. För en gång skull skall hon inte jobba med ett helt gäng utan bara en person. Det skall bli intressant att vara med om.
Hej från Marie

1 kommentarer

Marie Olsson

27 Oct 2010 08:26

Åh vilken fin bild, ni är så fina båda två. Ha en bra dag och hälsa matte

Kram

Marie Casey Ezy

Kommentera

Publiceras ej