Måndag - kväll

5kommentarer

I dag har det varit riktigt kul. Jag har varit ute på Hellasgården hela dagen med min hundgrupp. Vi har spårat och det var jättekul. Vi har gjort en massa andra saker också, så jag var rätt trött när jag kom tillbaka till kontoret.

Jag har varit lite busig idag också.......Det kom en hel grupp med skolbarn, dom lekte och stojade. Så jag sprang fram till dom och busade lite, men då blev Marie jättearg och jag fick skäll. Jag fattade inte riktigt varför men jag fick i alla fall inget godis......Sen ikväll så kom Carin min uppfödare och hade med sig mina kompisar, Gracia, Easy och min mamma Soya. Det var ju jättekul, och vi busade länge innan dom måste åka hem. Ni kan ju se att vi faktiskt kan sitta still, allihop samtidigt, i alla fall en liten stund.

Hörs i morrn!

5 kommentarer

Marie Olsson

01 Jun 2010 07:39

Underbar bild, men jag såg först inte Grazia:)))) Så liten och pytti hon är, men söööt. Förstår att hon är skitkul att busa med

Kram och ha en bra dag

Marie

jasmina

01 Jun 2010 07:57

hej allt bra med dig? =)

Mona

01 Jun 2010 08:27

Ja hon är verkligen kul att busa med, liten och snabb som en vessla. Igår så var hon plötsligt uppe på matbordet :)

Jessica

01 Jun 2010 14:43

Soja är sjukt lik Hoya!

Carin

01 Jun 2010 16:36

Ja, det var trevlig och kaffet var gott. Tack för det.

Att Grazia plötsligt befann sig uppe på matsalsbordet kanske vi skall försöka mörka lite ... Jag har inte riktigt lärt mig hur man hanterar en sådan hund som hon :-)

Kommentera

Publiceras ej