Matte i Danmark och jag Axa på pensionärshemmet

2kommentarerI morse åkte matte till Danmark, med sitt jobb. Hon kommer hem i kväll igen, så det är bra. Så här såg det ut på Arla Foods nya kontor i Viby där matte var. Dom har kossor inomhus, det var väl lite konstigt. Här i Sverige går alla kor ute när det är sommar!

Jag har varit med Marie, Jack och Elisabet på pensionärshemmet, vi hade så kul och alla gamla tanter och farbröder blev så glada när vi kom. Hoppas att jag får komma tillbaka snart. Men det drar ihop sig till att bli sommarlov för mig, så jag kommer nog inte att träffa dom igen förrän till hösten. Jag längtar redan!

Jack tyckte väldigt bra om mig idag, det var lite konsigt tyckte jag. Men Marie berättade att det fanns många löptickar hemma hos dom, så det var nog bara därför han tyckte så bra om mig just idag. Men jag var glad för det i alla fall. Jack är gullig!När jag kom hem så fick jag träna lite med matte, hopp och ligg och massa andra saker. Det är alltid kul så hon säger att jag är jätteduktig. Jag tycker att min matte också är duktig :)  Puss på er alla.


2 kommentarer

Carro och odjuren

08 Jun 2010 21:49

Duktig lilla Axa-paxxa. Viruzet tycker att du har en bra hoppstil och att du har framtiden för dig inom agilityn =)

kram från Carro och djuren i Sköndal

Mona

08 Jun 2010 21:56

Ja jag får väl lära mig av Virus, han är ju duktig har jag hört. Och snart när han är frisk ska jag gå i hans skola :)

Kommentera

Publiceras ej