Semester på Lådna i Stockholms skärgård

3kommentarerHär är jag i väntan på Waholmsbåten vid Nacka Strand.

Vi har haft några underbara dagar på Lådna i Stockholms skärgård, jag Matte, Oxi, Nicki och Annika. Vi har varit där i fyra dagar och kört samma schema varje dag :)

Vaknat och ätit frukost. Sedan prommis till affären 3 km fram o tillbaka. Halvvägs så var det stopp vid bondgården för koll på kossorna, tjuren och hönsen.

 När vi kom fram så fick vi kaffe och bulle och hundarna fick ta dagens första dopp. Sen tillbaka och då var det dags för lunch för oss och mat till hundarna. Sen var det vila för oss hundar, matte och Annika skulle lyssna på sommarprogrammet.

Efter vila och lite bus så var det dags för prommis och bad, oj  vad härligt. Oxi älskar att bada och jag gillar det också men är inte lika modig. Jag simmade i alla fall några gånger och hämtade min leksak, men jag ska öva mer så blir jag nog lite bättre på det också :)Efter bad så var det dags för vila igen. Efter en timme så skulle jag ut och springa med Annika som springer 6 km varje dag, det tyckte jag var jättekul. Här ser ni Nicki min kompis som jag gillar jättemycket. På kvällarna har vi matte och Annika lagt spår åt oss, vi var jätteduktiga och hittade alla pinnarna som dom gömt på massa olika ställen. Dom trodde att vi skulle tycka det var svårt, men inte då.


 

Här nere har matte klippt ihop en liten film från vår vecka på Lådna.


 

3 kommentarer

Marie Olsson

02 Jul 2010 19:52

Åh det ser helt ljuvligt ut, vilka dagar ni haft. Förstår om ni längtar tillbaks igen

Kram

Marie

Mon

02 Jul 2010 20:01

Ja det var supermysigt, och hundarna hade så roligt. Kram på dig i sommarvärmen

Carin

02 Jul 2010 21:43

Härligt. Där skulle du ju kunna tillbringa hela sommaren, tycker jag.

Kommentera

Publiceras ej