Brev från Oxi genom Carin igen

0kommentarer

Hej Mamma.

Du behöver nog inte komma hem ännu.


"Hon" tycks ha fattat vilken soffa jag vill ha, för det mesta. Idag hade "hon" lagt sig i min soffa när jag kom in från tomten men då knökade jag mig ned där ändå så till slut flyttade "hon" över till sin soffa. "Hon" kan vara rätt trög men hon lär sig nog med tiden.


Jag har vant mig vid den torftiga maten och jag får faktiskt lite godbitar också ibland. Härom dagen fick jag blodpudding (himmelskt gott) och idag fick jag en rå äggula (mmmmmm). Rätt okej.


"Hon" har ett mycket tydligt kroppsspråk så när "hon" viftar stort med sina långa armar och visar att det är matdax, släpar jag mig ned från soffan och ut i hallen där skålen ställs ned.

Den lilla svarta råttan håller sig faktiskt på avstånd när jag äter för annars får hon skäll utav "henne". Det är rätt kul faktiskt :-)


Vi tar promenader varje kväll, i min takt, och det är väl ungefär vad som händer här.


Det piper från övervåningen och jag skulle nog gärna vilja kolla vad det är om det inte vore för att det är .... just, på övervåningen. Nej, det får nog vara. Tids nog kommer jag säkert att få veta vad det är.


Jag hörde att "hon" pratade med någon i telefonen och sa "välkommen, det skall bli kul att träffa lilla Seven". Jag hoppas att det är något trevligt som kommer att hända och att Seven, vem det nu är, låter mig vara ifred.


Krama om Axa från mig. Känner att jag tycker väldigt mycket om henne nu, faktiskt.


 

Hälsningar från Oxi

Ps. Carin är verkligen super på att skriva brev åt Oxi. Ds

Kommentera

Publiceras ej